Talleres Sensoriales

REALIZAOS POL CONSEYU REGULADOR

En talleres fechos va poco con primeros platos púdose comprobar la so adaptación perbona, siempre qu’estos sían llixeros y condimentaos suave, condición indispensable pa que’l platu y la sidra roblen el so compromisu. Estos foron dellos exemplos:

Ensalada templada de llagostinos.

Pulpu saltiao con boletus edulis y emulsión de puerros.

Sashimi de bacaláu al vinagre de sidra y aceite de pimientos.

Mozarella de búfala con tomate cherry y escames de sal Maldon con aceite virxe estra y oriéganu.

Pitu de caleya con arroz cremoso.

Ensalada de bacaláu a la mayonesa d’aceite d’oliva virxe y vinagre de sidra.

Ensalada de bacaláu con centollu.

Arroz cremosu de gambes y berberechos.

Llubina con verdura y amasueles.

Merluza relleno de mariscu.

Vieires saltiaes cobre cebolla confitao y puré de mango.

Cocoches de bacaláu con crema d’aguacate y piña.

Güevu d’oriciu con clares en puntiya.

Llubina del cantábricu a la brasa con brocheta de cigalines y brócoli.

Llonganiza blanco d’Avilés con patates.

Rollu de bonitu.

Imáxenes talleres

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