Propiedaes de la Sidra d’Asturies

El Conseyu Regulador de la DOP Sidra d’Asturies collabora con esti pioneru estudiu cumpliendo col so oxetivu: promover les sidres amparar so márcalo Sidra d’Asturies DOP favoreciendo la so conocencia.

Tresmitiendo una información y conocencia sobro la mesma a los distintos mercaos y consumidores, de forma que s’estreme y apréciese la calidá d’esta bébora.

  • Dña Belén Suárez Valles. Jefa del  Área de Tecnología de los Alimentos. SERIDA
  • Dña Eva García Vázquez. Catedrática Departamentod de Biología Funcional de la Universidad de Oviedo.
  • Dña Alba Ardura Gutierrez. Doctora en Ingenieria Química y Tecnológica del Medio Ambiente.
  • Don Vicente Fernández-Nespral Bertrand. Dr Cirujano General y Del Aparato Digestivo del Hospital Universitario Madrid Montepríncipe.

 

Estudio Actividad Biológica y Propiedades Funcionales

 

El uso de cookies mejorará su experiencia en este sitio web.